Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

ČTĚTE PRO DOMÁCÍ HOSPIC NA PELHŘIMOVSKU

Knihkupectví U Vrány a Oblastní charita Pelhřimov pořádají letní dobročinný bazar knih. Jak se můžete zapojit?

Pomáháme díky Nadaci JUST CS

Díky Nadaci Just CS jsme mohli pomoci mamince a její dcerce, a to zajištěním invalidního vozíku, který bude potřebovat od září do ZŠ v Kamenici/L. Včera si maminka s dcerkou vozík převzaly a první jízda s ním směřovala do cukrárny na zmrzlinu :)

WP_20170803_007WP_20170803_004

DOBRÁ ZPRÁVA PRO DNEŠNÍ DEN

Chceme se s Vámi podělit o radost i obdiv nad ručně vyráběným přáním.

Podpořte nás, když nakupujete!

Přidali jsme se do projektu GIVT.cz. Pokud nakupujete na internetu – od svetru, přes parfém, televizor, dovolenou a nebo si objednáváte jídlo domů – můžete nám pomoci.

LOŇSKÝ ROK SE ZDÁ BÝT DÁVNO PRYČ A ZAPOMENUT …

… co jsme to vlastně celý rok dělali? Nás, kteří vydáváme výroční zprávu, slabá paměť trápit nemusí.

Hračkobraní nás baví a pomáhá

Hračkobraní v Kamenici nad Lipou je 5ti denní akce spojená s mnoha výtvarnými dílnami, prodejem hraček a prima zábavou. Naše charita se této události zúčastnila druhým rokem.

Charita ČR představí na Velehradě web domácí hospicové péče

Na Dnech lidí dobré vůle na Velehradě seznámí Charita ČR veřejnost s novými webovými stránkami, které představí principy domácí hospicové péče a její charitní střediska přehledně na jednom místě.

PROSBA: Zapojte se do aplikace Pomáhej pohybem a podpořte Petrklíč

EPP(Havlíčkobrodsko) – Nadace ČEZ vybrala do své aplikace Pomáhej pohybem projekt z ledečského Centra sociálních služeb Petrklíč při Oblastní charitě Havlíčkův Brod. Podpořit uživatele stacionáře může kdokoliv, kdo se rád hýbe a kdo má při sobě „chytrý“ telefon se staženou aplikací. Když do daného termínu budou nasbírány požadované body, stacionář získá celkem sedmdesát tisíc korun, které se významnou měrou budou podílet na financování nákladů spojených se svozy uživatelů do Petrklíče.

Soutěžte o lístky na charitativní koncert skupiny Bratři Ebenové v Č. Budějovicích

Zveme Vás k účasti v soutěži na Facebooku o dva lístky v hodnotě 2 x 400 Kč na charitativní koncert skupiny Bratři Ebenové v říjnu v Č. Budějovicích. Soutěž trvá od 22. 6. do 17. 7. 2017. Více informací v tomto článku.

Finanční gramotnost na pelhřimovských školách

Charita v červnu završila sérii besed k finanční gramotnosti na pelhřimovských školách.