Běh pro úsměv 2018

Jako zástupci Oblastní charity Pelhřimov jsme se 26.5.2018 zúčastnili Běhu pro úsměv 2018 v Pelhřimově.

Běh pro úsměv pořádá Výživové poradenství Michaely Tulachové za spolupráce města Pelhřimov. Tato akce vznikla jako charitativní projekt, který podporuje Nadační fond Julinka. Fond bojuje proti dětské obezitě.

Akce se konala v na Masarykově náměstí v Pelhřimově 26.5.2018. Poté, co jsme postavili stan, se už na náměstí začli objevovat první účastníci, kteří se nebáli vyzkoušet hry, které jsme si pro ně připravili. Jednou z nich bylo proběhnout slalom s ping pongovým míčkem na lžíci. Další aktivitou pro děti bylo vymalování kreslených postaviček a autíček, které jsme jim potom nalepili na špejli. Děti byly moc snaživé a práce s nima nás moc bavila.

Největším lákadlem byly charitní balónky, které jsme zájemcům s radostí rozdávaly. Balónky nás jako pořadatele dokázaly pěkně potrápit, zejména, když začal foukat vítr a létaly všude. :-)

Objevily se i dotazy, jestli máme u stánku kasičku, protože by nám zájemci rádi na naši činnost přispěli. To nás velice potěšilo,protože financování služeb není jednoduché. Cílem akce ale nebylo vybírat peníze, proto jsme kasičku neměli. Těmto zájemcům jsme předali informaci, že existuje sbírkový účet, na který rádi jejich podporu uvítáme. Číslo účtu je: 107046957/0300.

Počasí se vydařilo, přišla spousta lidí, s průběhem akce jsme byli spokojeni. Moc děkujeme paní Michaele Tulachové, že jsme se akce mohli zúčastnit a přejeme Nadačnímu fondu Julinka hodně úspěchů.

V závěru si můžete prohlédnout několik fotek ze zdrařilé akce.

Běh pro úsměv 2018Běh pro úsměv 2018

Běh pro úsměv 2018Běh pro úsměv 2018Běh pro úsměv 2018Běh pro úsměv 2018