JAK JE TO S LÍSTKY NA BENEFIČNÍ PŘEDSTAVENÍ ČTYŘI DOHODY

Milí přátelé Charity, milí přátelé divadla,
přibývá nám zneklidněných telefonátů, e-mailů i osobních návštěv s dotazem, kdy půjdou do předprodeje lístky na divadelní představení Čtyři dohody, které pořádáme dne 17. 11. 2017 v Pelhřimově.

Situace je taková, že lístky byly beznadějně rozebrány náporem těch nejaktivnějších divadelních fanoušků dříve, než jsme je stihli do řádného předprodeje uvést. Jsme sice rádi, že je o benefici takový zájem, ale zároveň nás mrzí pochopitelné zklamání těch, kteří spoléhali na předprodej a teď už si lístek nekoupí. Proto jsme ihned s panem Duškem začali vyjednávat o dalším představení. Máme předběžně přislíbeno další představení v příštím roce. Usilujeme o termín hned na jaře, ale to teprve bude ze strany pořadatelů upřesněno. S každou novou situací se učíme. A tak vám slibujeme, že tentokrát půjdou do předprodeje všechny lístky (kromě několika lístků vyhrazených pro sponzory představení a důležité partnery Charity). Předprodej bude řádně a s dostatečným předstihem vyhlášen minimálně na našem webu a FB.

Oblastní charita Pelhřimov