Domácí hospicová péče Iris

Opakovaně se objevují nepravdivé informace, že se domácí hospicová péče IRIS rozpadá nebo dokonce končí. Opak je pravdou. Snažíme se nadále o vzdělávání personálu, budování a podporu týmu a rozšíření povědomí o této službě na veřejnosti. Také zájem o tuto službu stále roste. Proto sháníme nové členy do našeho týmu – lékaře i zdravotní sestry na dohodu o provedení práce.

Oblastní charita Pelhřimov poskytuje na území města Pelhřimova a jeho okolí domácí hospicovou péči. Domácí hospicová péče Iris je určena nejen nemocným v poslední fázi nevyléčitelného onemocnění, ale i rodinám, které o tyto nemocné pečují. Pomáháme nemocným, aby mohli poslední dny a týdny života prožít ve známém prostředí obklopeni milující rodinou. V našem týmu pracují lékařky, zdravotní sestry, sociální pracovnice, koordinátorka péče, psycholožka, v případě potřeby kněz. Všichni členové týmu se společně snaží naplnit potřeby nemocného i jeho blízkých tak, aby společně zvládli těžké životní období.

Opakovaně se objevují nepravdivé informace, že se domácí hospicová péče IRIS rozpadá nebo dokonce končí.  Opak je pravdou. Snažíme se nadále o vzdělávání personálu, budování a podporu týmu a rozšíření povědomí o této službě na veřejnosti. Také zájem o tuto službu stále roste. Proto sháníme nové členy do našeho týmu – lékaře i zdravotní sestry na dohodu o provedení práce.

Pokud byste měli o tuto službu zájem nebo s námi chtěli spolupracovat, neváhejte kontaktovat Oblastní charitu Pelhřimov, kde Vám informace poskytneme.

Těšíme se na vás.

Mgr. Jiří Smrčka, ředitel

Tel.:728 935 362

Kontakt pro zájemce o službu:

Bc. Veronika Kovářová

Tel.: 607 776 944