K-potravinová sbírka 2018

V rámci sbírky se vybralo neuvěřitelných 631 kilogramů potravin.

K-potravinová sbírka

Prodejní řetězec Kaufland ve spolupráci s Českou federací potravinových bank uspořádalo v provozovnách po celé České republice v sobotu 8. září 2018 od 8 do 18 hodin vlastní K-potravinovou sbírku. Cílem bylo podpořit charitativní činnost a pomoc druhým.

Tato akce proběhla také v Kauflandu v Pelhřimově na Pražské. Akci organizovali pracovníci Charitní záchranné sítě pod Oblastní charitou Pelhřimov. Děkujeme Dobrovolnickému centru Fokus Vysočina, které zajistilo pro tuto akci dobrovolníky.  Jejich úkolem bylo informovat zákazníky supermarketu o sbírce, vysvětlit jim účel sbírky a ukázat jim, kde mohou zakoupené potraviny do nákupních košů darovat.

V rámci sbírky se vybralo neuvěřitelných 631 kilogramů potravin. Tímto bychom chtěli poděkovat všem, kteří se akce zúčastnili a podpořili sbírku ať už organizací nebo nákupem potravin či drogerie. Vybrané zboží bude poskytnuto lidem, kteří si v tíživých situacích nemohou vlastními prostředky obstarat základní životní potřeby. Věříme, že má smysl pomáhat.

K-potravinová sbírka