Marta Kubišová v Pelhřimově

Marta Kubišová vystoupí v pondělí 13. června 2016 od 19.00 hodin v Divadle Lubomíra Lipského v Pelhřimově.

Marta Kubišová

vystoupí v pondělí 13. červan 2016 od 19.00 hodin v pelhřimovském Divadle Lubomíra Lipského.

Jedná se s největší pravděpodobností o její poslední vystoupení v Pelhřimově. Podle svých slov hodlá zpěvačka během několika měsíců ukončit svou pěveckou kariéru.

Benefiční vystoupení Marty Kubišové pořádá Oblastní charita Pelhřimov ve spolupráci s Kulturními zařízeními města Pelhřimov.

Výtěžek z koncertu půjde na konto veřejné sbírky Oblastní charity Pelhřimov „Pomozte nám pomáhat“. Účelem veřejné sbírky je  poskytování sociálních a zdravotnických služeb a realizace charitních a humanitárních projektů, přímá pomoc osobám v těžkých životních situacích, vzdělávání a rozvoj zaměstnanců Oblastní charity Pelhřimov, dobrovolnická činnost, zlepšení materiálního a technického vybavení organizace, vzdělávání a osvěta odborné i laické veřejnosti.

Vstupenky jsou v předprodeji v sídle Oblastní charity Pelhřimov ve všední dny od 12.00 do 15.00 hodin nebo po domluvě i jinak. Vstupenky lze zamluvit také telefonicky na čísle 604 222 024.

Přijďte si užít jedinečné setkání s oblíbenou zpěvačkou.

Těšíme se na vás!

Oblastní charita Pelhřimov