Vystoupení pana Duška se nechystá

Pan Dušek se na vystoupení v Pelhřimově v nejbližší době nechystá.

Jaroslav Dušek

Vážení příznivci Oblastní charity Pelhřimov,

dovolte, abychom Vás touto cestou informovali o situaci s představeními Jaroslava Duška Čtyři dohody a Pátá dohoda.

Velice rádi bychom vyšli vstříc všem těm, na které v rámci Dnů hospicové péče 2017 nezbyly vstupenky. S velkou omluvou a zklamáním Vám bohužel musíme oznámit, že pan Dušek se na vystoupení v Pelhřimově v nejbližší době nechystá.

I přes velký zájem o představení Čtyři dohody a Pátá dohoda v Pelhřimově se nám bohužel nepodařilo domluvit termín vystoupení. Časové možnosti pana Duška jsou omezené a zájem o jeho představení je i v jiných městech obrovský. Rozhodl se dát přednost městům, kde ještě nevystupoval. Rádi bychom pro Vás zorganizovali jeho představení alespoň do budoucna, ale kvůli jeho nabitému programu nedokážeme říci, zda to bude možné.

Přijměte, prosím, naši upřímnou omluvu a dovolte nám, abychom Vám alespoň doporučili jeho vystoupení v Táboře, která budou realizována v rámci Táborského festivalu vína, a to 3.5.2018.

Děkujeme za pochopení a doufáme, že nám i nadále zachováte přízeň.

Oblastní charita Pelhřimov

Logo OCH Pe