V kapli svatého Kříže zaplálo šedesát svíček
9. prosince 2019 Aktuálně

V kapli svatého Kříže zaplálo šedesát svíček

Každou druhou neděli v prosinci zveme rodiny a přátele těch, jejichž životy předčasně vyhasly, na setkání v kapli svatého Kříže v Pelhřimově. Letos jsme na tradici navázali už po páté. Výzvu „Zapalme svíčku“ uposlechlo na šest desítek lidí, čehož si velice vážíme.

Zapalme svíčku 2019 (1)
Zapalme svíčku 2019 (2)
Foto: Michal Adam

Poděkování si zaslouží také zpěvačky Bára Rychecká, Lucka Blažková a Verča Slabá ze Základní umělecké školy Pelhřimov, které vystoupily pod vedením paní učitelky Dany Bezstarostové, a dále pan farář pelhřimovského sboru Českobratrské církve evangelické Petr Turecký, který k návštěvníkům pronesl slova naděje a modlitbu. Andělíčky pro návštěvníky darovala Radka Vaverková a finančně akci podpořila Billa, i za to mockrát děkujeme!

Smyslem akce je především sdílení – lidé by měli odcházet s vědomím, že podobnou bolestnou zkušenost jako oni mají i mnozí další. Proto také každý rok hledáme člověka, který by byl ochotný se o svůj příběh podělit s ostatními. Jste-li to právě Vy, kontaktujte prosím pracovnici Oblastní charity Pelhřimov Veroniku Kovářovou na telefonu 607 776 944 nebo na e-mailu kp@pelhrimov.charita.cz.

Bc. Dominika Dufková

pracovnice pro oblast komunikace, péče o dárce
Tel.: 604 222 024 E-mail: _kBtV9jqVX~zV-.j4fBFO1.7~bGkO1p