Změna otevírací doby Půjčovny kompenzačních pomůcek

V úterý 11. prosince 2018 bude Půjčovna kompenzačních pomůcek výjimečně otevřena od 15 do 18 hodin.

Oboroh zahrál pro Domácí hospicovou péči Iris

Koncert kapely Oboroh

V kostele svatého Mikuláše v Humpolci první prosincovou neděli navodily tu pravou adventní atmosféru duchovní písně kapely Oboroh. Každý, kdo si je přišel poslechnout, udělal dobrý skutek. Výtěžek ze vstupného ve výši 5 000 korun totiž poputuje na Domácí hospicovou péči Iris, službu Oblastní charity Pelhřimov, kterou využívají mimo jiné klienti z Humpolecka.

Zapalme svíčku 2018

zapalme svicku - fin18

Zveme Vás na vzpomínkovou akci Zapalme svíčku, která se v Pelhřimově koná letos ve spolupráci s Dlouhou cestou již po čtvrté. Zastavme se na chvíli.
Zapalme svíčku a uctěme památku všech dětí a mladých lidí, kteří odešli z tohoto světa dříve, než stačili dospět a zestárnout…

Podpora domácí hospicové péče v Humpolci

OBOROH 2018Spolek pro rozvoj kulturních tradic Vysočiny Vás zve v neděli 2.12.2018 v 16:00hodin do kostela sv. Mikuláše v Humpolci na Adventní koncert skupiny Oboroh.

Výtěžek tohoto koncertu podpoří Domácí hospicovou péči Iris.

Seminář "Dluhy jinýma očima.."

OP pozvanka 2018

Občanské poradny v Kraji Vysočina ve spolupráci

s Asociací občanských poraden, z. s. a Krajem Vysočina

Vás zvou na bezplatný odborný seminář na téma:

„Dluhy jinýma očima …“

Seminář se uskuteční dne 26. listopadu 2018 od 9:00 do 15:00 hodin

v sídle Krajského úřadu Kraje Vysočina v Jihlavě.

Více než tuna potravin a drogerie z Pelhřimova a Kamenice nad Lipou

DSC_0022

Spousta dobrosrdečných lidí i letos využila příležitosti zapojit se do Národní potravinové sbírky na pomoc spoluobčanům v hmotné nouzi.

Podpora Domácí hospicové péče v Žirově

dobrocinny_bazar_svaty_martin_zirov_04112018 (8)Výtěžek žirovského dobročinného bazaru podpořil Domácí hospicovou péči Iris.

Sbírka pro potřeby Diecézní charity České Budějovice

České Budějovice –  V den svátku sv. Martina se uskuteční při bohoslužbách ve všech farnostech českobudjěovické diecéze každoroční sbírka ve prospěch Diecézní charity České Budějovice. V loňském roce 2017 se v rámci této již tradiční sbírky vybrala částka 422 314 Kč.

Národní potravinová sbírka 2018

NPS_A3_VYSKA_single_outlined_TISK-page-005
ZAPOJTE SE, POMŮŽETE
Národní potravinová sbírka, která bude probíhat 10. 11. 2018 od 8:00 do 18:00 hod., vyzývá k darování trvanlivých potravin a drogerie těm, kterým se nedostává.

Svatý Martin projede Žirovem a pomůže potřebným

V neděli 4. listopadu si v Žirově připomeneme svátek svatého Martina, a to průvodem obcí, vyráběním s dětmi a bazarem, jehož výdělek podpoří Domácí hospicovou péči Iris.