Oblastní charita Pelhřimov již tradičně pořádá Tříkrálovou sbírku.

Informace z let: 2014, 2013, 2012 , 2011, 2010, 2009, 2008, 2007

Galerie Tříkrálové sbírky v Oblastní charitě Pelhřimov

Centrální informace o sbírce v celé ČR

Klip Tříkrálové sbírky, spot a origami

Statistiky

Tříkrálová sbírka překonala loňský rekord. Děkujeme dárcům za štědrost!

Koledníci z Jilemnice. Foto Jakub Žák

Celkem 119 184 663 korun. Tolik se letos vybralo do 23 908 pokladniček Tříkrálové sbírky. Dnes místní charity pod úředním dozorem rozpečetily ty poslední a peníze z nich sečetly. Kluci a děvčata v přestrojení za tři krále koledovali a vybírali peníze do pokladniček prvních čtrnáct dní v lednu. Charita Česká republika nyní děkuje všem, kteří s láskou přispívají na pomoc potřebným.

V tříkrálových kasičkách se v Žirovnici sešlo přes dvacet tisíc

Tříkrálová sbírka 2019 v Žirovnici

Tradici Tříkrálové sbírky v Žirovnici ani letos neopomněli.

Tříkrálová sbírka 2019 předčila loňskou. Děkujeme!

Celkový letošní výtěžek Tříkrálové sbírky v našem regionu převýšil ten loňský o bezmála sto tisíc korun.

Tříkrálová sbírka 2018: Rozpečeťujeme kasičky

Tříkrálová sbírka 2019 – rozpečeťování

V těchto dnech intenzivně rozpečeťujeme kasičky a počítáme Vaše příspěvky. Za každou korunu mockrát děkujeme!

Tříkrálovou sbírku 2019 zahájily kolednice v domově pro seniory

Tříkrálová sbírka 2019 v DpSP

Tři králové už v Pelhřimově vyrazili na koledu. Rolí Kašpara, Melichara a Baltazara se ve čtvrtek dopoledne ochotně ujaly dívky z místního skautského oddílu, které zazpívaly a popřály do nového roku obyvatelům domova pro seniory.

Slavnostní zahájení Tříkrálové sbírky 2019 v Českých Budějovicích

České Budějovice, českobudějovická diecéze –  Zveme Vás na Slavnostní zahájení Tříkrálové sbírky 2019, které proběhne v Českých Budějovicích ve čtvrtek 3. ledna 2019 od 16 hodin. Průvod koledníků v čele se Třemi králi na koních vyjde v 16 hod od katedrály sv. Mikuláše a vydá se kolem náměstí Přemysla Otakara II. Po návratu do katedrály  koledníkům nejen z Č. Budějovic, ale i jejich zástupcům z celé diecéze, v katedrále sv. Mikuláše požehná českobudějovický biskup Mons. Vlastimil Kročil. Akce se koná pod záštitou primátora Ing. Jiřího Svobody a magistrátu města České Budějovice.

Tříkrálová sbírka 2019: Tři králové opět koledují ve prospěch potřebných

České Budějovice, jižní Čechy; českobudějovická diecéze – Tříkrálová sbírka startuje v České republice již po devatenácté. Výtěžek ze sbírky je tradičně určen na pomoc nemocným, handicapovaným, seniorům, matkám s dětmi v tísni a jinak sociálně potřebným lidem, a to zejména v regionech, kde sbírka probíhá. Koledníkům v českobudějovické diecézi, se kterými se mohou lidé setkat u svých domovů od 1. do 14. ledna 2019, slavnostně požehná 3. ledna biskup Vlastimil Kročil v katedrále sv. Mikuláše.

Letošní Tříkrálová sbírka na Pelhřimovsku předčila tu loňskou

Tříkrálová sbírka pomůže lidem v nouzi i rozvoji domácí hospicové péče na Pelhřimovsku. Letošní Tříkrálová sbírka na Pelhřimovsku předčila tu loňskou. Lidé letos darovali do Tříkrálové sbírky organizované pelhřimovskou Oblastní charitou 716 906 Kč, loni to bylo 632 602 Kč. Děkujeme všem dárcům i všem, kdo se na sbírce dobrovolnicky podíleli. „Bez mnoha dospělých i dětí, kteří vyšli do lednového dne koledovat, by se sbírka neuskutečnila. Koledníků na Pelhřimovsku bylo více než 180 a obešli více než 60 obcí v okrese,“ shrnuje Mgr. Jiří Smrčka, ředitel Oblastní charity Pelhřimov.

Tříkrálová sbírka 2017 na Pelhřimovsku

Výsledek Tříkrálové sbírky na jihu Čech mile překvapil, peníze pomohou zvláště nemocným a starým

Lidé od Pelhřimova až po Sušici byli velmi štědří, do sbírky darovali celkem 6 018 508 Kč „Děkujeme všem dárcům!" vzkazuje Michaela Čermáková, ředitelka Diecézní charity ČB.